Vraagouder

Informatie voor vraagouders

Op zoek naar opvang?

Persoonlijke en kleinschalige opvang voor uw kind!

U wilt voor uw kind alleen het beste. Dat begrijpen wij! Hoewel u zelf de beste zorg aan uw kind kunt geven, heeft u ook andere werkzaamheden. Vandaar dat u voor één of meerdere dagen per week opvang voor uw kind zoekt. Het liefste kiest u opvang die kleinschalig is. Een plekje waar uw kind persoonlijke aandacht en zorg geniet. Elke keer weer. Heeft u de opvang al goed geregeld maar wilt u de financiële afhandeling via een erkend bureau laten verlopen? Ook dan bent u Gastouderbureau De Lieve Vlinder aan het juiste adres.

Bij ons betaalt u geen extra kosten voor het zoeken naar een geschikte gastouders. Ook betaalt u bij ons geen inschrijfkosten.

U betaald bij ons enkel en alleen de vaste maandelijkse bureau kosten.

Deze zijn per gezin:

Voor 1 kind 35 euro per maand.

Voor 2 kinderen 45 euro per maand.

Voor 3 of meer kinderen 55 euro per maand.

 

In het drukke dagelijks leven is de urenregistratie en betalingen niet iets waar u veel tijd aan kwijt wilt zijn. Bij gastouderbureau De Lieve Vlinder maken we gebruik van het alom geroemde Portabase. Vrijwel alles digitaal, altijd en overal inzicht in uw betalingen en documenten. Op uw verzoek is het zelf mogelijk om uw betaling via automatische incasso te laten verlopen, zodat u hier ook geen omkijken naar heeft.