Het Team

Graag stellen wij ons even voor aan u.

Viola Zijlstra

info@delievevlinder.nl

 

Ik ben Viola, eigenaresse van Gastouderbureau ‘De Lieve Vlinder’

Na jaren lang zelf als gastouder te hebben gewerkt, heb ik in 2015 de stap genomen om mijn droom te verwezenlijken en mijn eigen gastouderbureau te starten.

Om een beetje centraal te zijn voor jullie als klant en verzekerd te zijn van optimale service zijn er bemiddelingsmedewerksters in verschillende regio’s actief.

Mijn werkgebied zit tussen Venlo en Venray en omstreken.

Nog vragen?

U kunt mailen naar info@delievevlinder.nl
of telefonisch naar: 06-37405452

 

Petra Veltman

p.veltman@delievevlinder.nl

petra

Mijn naam is Petra Veltman en ben vanaf het begin 2015 bemiddelingsmedewerkster bij GOB de lieve vlinder. Ik ben 32 jaar en moeder van een zoon. Het werk doe ik met veel plezier. Het is een uitdagende en uiteenlopende baan. Doordat ik zelf moeder ben, weet ik als geen ander dat je je kind alleen bij iemand brengt die je vertrouwd. Door dit werk kan ik samen met de ouders op zoek gaan naar de beste gastouder. Voorheen heb ik zowel met kinderen als in de gehandicaptenzorg gewerkt en heb hier de nodige ervaring opgedaan.

Ik ben werkzaam in de volgende plaatsen: Boxmeer e.o. Cuijk, Heumen, Malden, Nijmegen, Beuningen, Ewijk, Ravenstein, Schaijk, Uden, Veghel, Schijndel, Sint- Oedenrode, Beek en Donk, Gemert, Elsendorp en Sint Antonis en alle plaatsjes er om heen. Wie weet tot ziens!